Algemene elektriciteit

U kan bij ons terecht voor een installatie op maat. Samen met u streven wij naar een installatie afgestemd op u behoeften.Wil u een klassieke installatie of iets meer flexibiliteit dmv drukknoppen en teleruptoren. Of wil u een domotica-systeem zodat alle componenten van u woning ge´ntegreerd worden. Wij helpen u bij deze keuze. Hierbij denken wij niet enkel aan het "elektrisch" gedeelte maar ook aan de dimensionering van een eventueel thuisnetwerk, tv en satelietvoorzieningen, audioverdeling en alarmbekabeling.

Netwerken:
De moderne telecommunicatiediensten zijn steeds meer gediversifieerd en richten zich tot het hele gezin:telefonie, snelle internettoegang, streaming audio en video, netwerkgamen, digitale tv. Wij plaatsen de nodige kabels, utp/ftp, cat5e of cat6 en eventuele patch-panels.

Audio:
Met de opkomst van digitale muziek is ook multiroom audio aan een opmars bezig. Wij plaatsen de nodige leidingen en componenten afgestemd op u wensen. Wij werken onder meer met volgende systemen:
 Sonos
 Nuvo
 Art-sound

Automatisatie:
Zowel poorten, schuifhekken en garagepoorten kunnen we automatiseren al dan niet met bijhorende opties. Sturingen met Logische controller, zoals tuinberegening, rolluiken, ....

Toegangscontrole:
Wij kunnen u verschillende systemen aanbieden. Codeklavier, proximity-lezer en vingerafdruk-lezer. Ook systemen video- en parlofonie van verschillende merken.

Herstellingen:
U kan rekenen op onze jarenlange ervaring voor alle herstellingen. Snelle service.